perjantai 19. heinäkuuta 2013

Aamu ja lähtölinjat

Pientä hässäkkää ollut tämä aamu niin organisaatiolla kuin muillakin. Kilpailun johtaja oli aivan maissa jostain syystä aamulla, Visa-Matti kertoi, stewardit juttelivat kentälle tullessani toimistonsa ulkopuolella, sainoisinko varsin voimakkailla sanoilla, hiljenivät hetkeksi kun ajoin pyörällä ohi ja sama jatkui, Antilla meni winpilotista jotain kuralle, ei käynnistynyt ollenkaan ja koko ipaq jäi juntturaan, yksi hinauskoneista, se jossa perässä on "Follow me" teksti, jäi kesken hinauksen kiitoradalle. Jarrut ilmeisesti jumissa.

Keli on varsin kuivaa. Pojat löysivät yhden pilven... Tosin Visa-Matti yhdellä silmällä ei sitä pystynyt paikallistamaan yhtä tarkasti kuin muut ;)

Hinaukset alkoivat klo 11:00. Anttikin sai Kimmolta lainalle toimivan ipaqin winpilotteineen. Kiitos Kimmolle siitä. Pienellä kiireellä Antti toisessa lähtörivissä sai kaikki kuitenkin järjestykseen ja hinaus sai lähteä rauhallisemmassa tunnelmassa. Toivotaan nyt että tuolla tällä hetkellä vielä kuivassa ei mitään sekoiluja synny. Isoja kekoja näyttää tulevan

Lähtölinjat aukeavat:
KERHO 11:43
STD 12:09
20m 12:36

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti