torstai 4. heinäkuuta 2013

Joukkueenjohtajien kokousJoukkueenjohtajilla oli eilen keskiviikkoiltana ensimmäinen virallinen kokous. Järjestäjäorganisaatio kävi läpi turvallisuuteen ja käytännön järjestelyihin liittyvia asioita. Eräät maat ovat kyllä jokaista asiaa vastaan tai heillä on parempi ehdotus ja se venyttää kokousta joka kerta. Reilu kaksi tuntia väittelyä ja osittain jopa keskustelua eri tilanteista, kuten maaliympyrän keskipisteestä. HUOH. Järjestäjällä oli tästä IGC suositus mutta se ei käy kaikille.

Mielenkiinnolla vielä jään odottamaan, saako kilpailuorganisaatio itselleen selväksi ilmatila-asiat. Lähinnä joidenkin alueiden oikeat korkeudet alkoivat mietityttämään. Korkeudet muuttuivat esitykseen parin tunnin aikana muutamaankin kertaan.

No, tällaistahan se on kyllä aina, niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin kisoissa. Ensimmäiset päivät sählää niin joukkueet kuin organisaatiokin. Saas nähdä kuinka hyvin ensi vuonna Suomi saa asiat järjestykseen.

GRID järjestys arvottiin ja katsotaan, malttaako järjestäjä laittaa ihan maakoodilla päivittäin rivit vai pitääkö muistaa että suomen numero on 2. Kartasta ilmenee sitten missä rivissä ollaan missäkin luokassa päivittäin. Lupasivat laittaa grid järjestyksen jakoon myös nettiin ajoissa.

Avajaiset ovat perjantaina. Lähtö kentältä kaupungin ytimeen, keskusaukiolle, on klo 17 busseilla. Omallakin kulkuvälineellä saa mennä mutta kilpailun johtaja sanoi että aivan keskustasta ei löydy helposti parkkipaikkoja. Sitten marssitaan pitkin Itäisen Suurpuolan katuja (=Ostrow Wiekopolski), kuunnellaan puheita ja taputetaan :)

Päivä näyttää aurinkoiselta ja lämpimältä. Taitaa olla kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti