keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

3. päivän lennot

Kerholuokassa Antti lensi todella hienosti. Lennon jälkeen Antilla oli olo että ei nyt oikein hyvin mennyt. Vaan ei mennyt sitten muillakaan, edes niin hyvin. Kolmas sija, hieno suoritus. Antilla on kokonaispisteissa suunta hienosti ylöspäin, nyt kuudentena. Juhan (T5) igc tiedosto oli ykkösloggerista hukassa ( zero bit) ja kakkosloggerin tiedosto lähetettiin jo illalla ennen kuutta. Järjestäjät eivät sitä kuitenkaan koskaan saaneet ja illalla sain tekstiviestin että varaloggerin tiedostoa kaivataan. Niimpä se lähetettiin uudestaan ja Juhakin sai pisteet päivälle. Näyttäisi olevan paikkatiedon tallennustiheys liian suuri backup loggerissa (> 10 sek).

Vakiossa Markku onnisuti myös hienosti. Kuudes sija ja kokonaispisteissa nousu 18 sijalta 12. sijalle.Suunta on oikea ja Markun mukaan lentosuoritus oli normaali ja rento. Samaan tyyliin jatkoa niin hyvä tulee. Juhallakin (JS) kokonaispisteissa sijoitus nousi pari pykälää.

Kaksikoissa Harrilla ja Visa-Matilla ei lento kokonaisuutena oikein onnistunut. Ensimmäinen legi oli mennyt hienosti mutta sen jälkeen alkoi vaikeudet. Kunnon nostoja ei löytynyt ja keskinopeus tippui. Tilanne on nyt nollattava ja lähdettävä miettimään mikä on onnistunut ja mikä ei. NIL teki hyvän perus-suorituksen ja DUOkin paransi edellispäivän suoritukseen nähden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti