maanantai 8. heinäkuuta 2013

3. päivä tunnelmat

Kuten aikaisemmin mainitsin, radiossa kuuli jo hyän fiiliksen useimmilta piloteilta. parantamista toki löytyy mutta hyviä suorituksia monilta piloteilta. Antti (AK) lensi hienosti ja nousi kokonaispisteissa pykälän kuudenneksi. Markku lensi myös hyvin, varmaan parhaimman lennon toistaiseksi. Vakion tuloksia puuttuu tässä vaiheessa vielä niin paljon että kokonaispisteissä ei pysty sanomaan, kuinka paljon sijoitus nousi.

Kaksipaikkaisissa Harri ja Visa-Matti vaikeuksien jälkeen kuitenkin kokonaispisteissä näyttäisivät myös nousevan viidenneksi eli suunta on oikea.

Visa-Matin lennonjälkeistä kommentointia on nyt pakko laittaa julkiseksi kun lupasin :) Kysyin, oliko ongelmia? Visa-Matti: Ennen lentoa päätettiin että ei mennä järvien kautta. Nyt kun katson IGC tiedostoa niin menimme järvien kautta. Mutta loppu meni hyvin. Kysymys: Olikos jokin syy, miksi lopussa lentäminen alkoi sujua? Visa-Matti (ja Harri): Joo, mentiin tehtäväviivaa pitkin ja kun tuntui persuksissa että nyppäsi niin Harri kysyi, pitäiskö kaartaa johon vastasin että "Ai ny vai" ja sitten kaarrettiin. Ja hyvä tintti löytyi   :DD

Keli oli siislopussa lähes kuivaa, pieniä höttösiä enää taivaalla.

Tästä on hyvä jatkaa neljänteen päivään. Nostot veivät tänään 1300-1600 m 2-3 m/s nostoissa.

Vaikka Seija hyviä lettuja päivällä paistoikin ja maajoukot saivat syödä mahan täydeltä, on pakko lähteä kuitenkin suolaista syömään. Hinta-tasohan on täällä noin neljäsosa suomesta eli sloteja saa pinota saman verran kuin euroja suomessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti